Pentru a suna click pe numar

Despre noi

Fondare si dezvoltare

Societatea Raul&Roxana SRL a fost fondata in anul 1998 de catre doi asociati: Bungau Florin Marius si Puris Lapustea Adriana Nicoleta.
In decursul anilor firma s-a extins, avand azi 20000 m2. Avem capacitatea de a stoca circa 1200 autovehicule pe o platforma complet impermeabila betonata. Activitatea principala consta in dezmembrarea si comercializarea pieselor dezmembrate.
La comenzile primite prin telefon si internet, firma va livreaza piesele solicitate prin curierat rapid, in toata tara.
Firma noastra este autorizata conform cerintelor Europene (R.A.R., MEDIU, POLITIE, M.A.P.). Datorita acestui fapt, firma emite certificate de distrugere recunoscute de autoritati in vederea radierii autovehiculului. De asemenea firma a participat si participa la programul de reinnoire a parcului auto.
In anul 2000 s-a construit o hala pentru depozitarea pieselor in suprafata de 2000 m2, in 2001 s-au construit 2 ateliere pentru pretratarea si tratarea autovehiculelor 400 mp si sedii noi pentru birouri.

ALTE INFORMATII

poza5

Portret

Firma noastra dezmembreaza masini accidentate, piesele utilizabile sunt sistematic stocate pe etajerele antrepozitului nostru. Piesele de schimb controlate, provenind de la masini de toate marcile, sunt vandute atat la persoane fizice, cat si juridice.
Piesele reutilizate sunt piese controlate cu o grija extrema, neafectand absolut deloc siguranta. Numeroase piese nu au fost supuse deloc uzurii sau imbatranirii de exemplu: farurile, piesele electronice, geamurile, piesele sintetice.
Prin utilizarea pieselor de ocazie puteti sa va reduceti foarte mult cheltuielile de intretinere si de reparatie ale propriei masini.
Societatea noastra este situata pe soseaua Europeana E60 Oradea-Cluj-Napoca, la 34 de km de la Oradea spre directia Cluj, imediat la iesirea din localitatea Lugasul de Jos la Nr.284B.

poza32

Politica de mediu

Vom respecta toata legislatia relevanta privind mediul, sanatatea si securitatea in munca, cooperam activ cu autoritatile competente de pe teritoriul Romaniei.
Suntem constienti de problemele de mediu si cautam sa reducem la minim pierderile de materii prime si energie pentru a minimiza emisiile nocive care rezulta din activitatile noastre. Prin folosirea pieselor din dezmembrari contribuiti la protectia mediului inconjurator si va diminuati cheltuielile de reparatie. In plus, ne straduim sa oferim produse si servicii de inalta calitate care sa satisfaca constant clientii nostri si pentru a indeplini cerintele legale. Reciclarea (reconditionarea, refolosirea) a fost intotdeauna primul obiectiv in recuperarea automobilelor.
Aspectele juridice si problemele de mediu sunt detectate pentru a fi imbunatatite in mod continuu.

poza14

Piese din dezmembrari

Utilizarea pieselor originale din dezmembrari asigura o calitate a reparatiei autovehiculului absolut identica cu o reparatie folosind piese noi originale, fiind o solutie avantajoasa. Profesionistii au stiut sa profite de acest lucru de foarte mult timp. De ce nu si dumneavoastra?
Firma noastra asigura o garantie de 30 de zile.
Piesele de schimb nu trebuie montate decat de firme autorizate, adica service autorizat RAR pe tip marca si model!!! Pentru toate piesele de schimb noi acordam cumparatorului o garantie de 30 de zile incepand cu data achizitionarii.
Reclamatiile trebuie comunicate telefonic sau la sediul firmei noastre unde se schimba piesa defecta cu alta, iar daca nu avem posibilitatea sa o schimbam, atunci se restituie suma achitata.
Garantiile se exclud atunci cand piesele sunt montate de personal necalificat in service-uri neautorizate, in caz ca uzura nu este normala sau piesa s-a defectat datorita pieselor defecte cu care intra in contact.

poza31

Prestatii

CENTRU DE DEZMEMBRARI SC. RAUL&ROXANA SRL comercializeaza piese auto din dezmembrari o gama foarte larga de componente cum ar fi: MOTOR, CUTIE DE VITEZA, ALTERNATOR, TURBOSUFLANTA, CHIULASA, INJECTOR, ELECTROMOTOR, PIESE DE CAROSERIE, USA, ARIPA, CAPOTA, BARA PROTECTIE, RADIATOARE, STOP, FAR etc. pentru diferite marci si model de autovehicule fabricate intre anii 2000-2012 atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.
Daca aveti intrebari, contactati-ne, noi va vom sfatui cu multa placere in toate problemele legate de piesa pe care o cautati. Atunci cand ne contactati este necesar sa aveti la indemana cartea tehnica a masinii dumneavoastra.
In general, produsele sunt platite pe loc in numerar. De asemenea firmele pot achita prin OP in Banca Transilvania cont iban RO73BTRLRONCRT0312659801.

poza25

Produse

Activitatea noastra principala este vanzarea pieselor din dezmembrari provenite de la masini importate, fabricate intre anii 2000-2015. In parcul nostru auto de 20000 m2 se gaseste un numar foarte mare de piese originale din dezmembrari pentru vanzare, provenind din reciclarea autovehiculelor.
Este vorba de piese de caroserie, motoare, cutii de viteza, piese de interior si de suspensie.
USA, CAPOTA, ARIPA, BARA PROTECTIE, STOP, FAR, RADIATOR, PRAG, PAVILION de piese mecanice, de piese electronice, ALTERNATOR, ELECTROMOTOR, CLAPETA ADMISIE, CD EGR CALCULATOR MOTOR, CONFORT MODULE, UNITATI DE CONTROL SUPAPE, MOTOARE COMPLETE SI PE SUBANSAMBLE, CHIULASA, TURBINA, INJECTOARE, POMPA DE INALTA PRESIUNE, POMPA HIDRAULICA, VOLANTA VIBROCHEN - CUTIE DE VITEZA provenite de la masini fabricate intre anii 2000-2015.

5 MOTIVE PENTRU A NE ALEGE

  • Capacitate de a stoca circa 1200 autovehicule
  • Colaboratori externi din Anglia, Germania, Belgia, Olanda, Italia, Austria
  • Garantie de la 1-3 luni in functie de componente
  • Expediere piese prin curierat rapid oriunde in tara
  • Piese din dezmembrari de prima calitate

ALTE INFORMATII

Reciclarea auto - pentru un mediu curat!

Imbunatatim responsabilitatea angajatilor nostri prin instruire si informare.

Toate tipurile de piese auto second hand!

Gasiti toate tipurile de piese auto second hand de la unul dintre cele mai mari parcuri de dezmembrari auto din Romania.

in noi puteti avea incredere


  • Experienta de peste 20 ani
  • Peste 100000 piese pe stoc
  • Livrare in 24 de ore

contact

Lugașu de Jos, 284B, jud. Bihor
Soseaua E60
Email: raulroxana2000@yahoo.com
Sediu